Ik & Mijn Geluk

Als kind in Nederland met ouders van een andere cultuur, kun je veel last hebben van prestatiedruk. Misschien leef jij ook wel naar het verwachtingspatroon van je ouders. Het feit dat je ouders naar Nederland zijn geëmigreerd en veel hebben opgegeven voor jouw toekomst, kan jou het gevoel geven dat je wat terug wilt doen. Je wilt veel geld verdienen om voor ze te kunnen zorgen of je bewandelt het carrièrepad dat zij voor jou voor ogen hebben. Hierdoor leef je niet het leven dat jou gelukkig maakt, maar leef je naar de prestatieverwachting van een ander. Ik & Mijn Geluk helpt jou om jezelf op de eerste plek te zetten. Je kunt namelijk pas voor een ander zorgen als je eerst voor jezelf zorgt.

Ontdek jouw Big Five for Life

Ik & Mijn Geluk werkt volgens de Big Five for Life™ coachmethode, een methode van John Strelecky: bestsellerauteur en een van de 100 meest invloedrijke personen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Het belangrijkste aandachtspunt van de Big Five for Life is het ontdekken en realiseren van jouw vijf belangrijkste (levens)doelen. Het doel? Een succesvol en gelukkig leven creëren dat écht bij jou past. Op Ik & Mijn Geluk vind je cursussen, producten en coaching waardoor jij jouw Big Five kunt ontdekken en ervaren.

Ik & Mijn Geluk

Schrijf je in voor een van de cursussen!

Bekijk het aanbod

Ik & Mijn Geluk

Ik en Mijn Geluk

Ik & Mijn Gezondheid

ik en mijn gezondheid

Ik & Mijn Cultuur

ik en mijn cultuur

Ik & Mijn Carrière

Ik en Mijn Carrière