Ik & Mijn Cultuur

Als je ’s ochtends de Nederlandse cultuur in stapt en ’s avonds weer thuiskomt in een andere cultuur, kun je tegen veel onwetendheid aanlopen. Beide werelden snappen niet helemaal hoe jij je voelt. In deze blogs krijg je veel tips over hoe je om kunt gaan met het leven in twee verschillende culturen.

Je identiteit vinden in twee culturen

Thuiskomen met een partner van een andere cultuur, onbespreekbare onderwerpen als homoseksualiteit of leven naar de prestatieverwachting van je ouders. Leven binnen twee culturen kan erg lastig zijn. Vaak leef je bewust of onbewust twee verschillende levens. Hierdoor kun je last krijgen van identiteitsissues, prestatiedruk of eenzaamheid. De blogs in deze categorie bieden herkenning, erkenning én oplossingen.

Ik en mijn cultuur en gelukkig zijn
Ik en Mijn Cultuur

“Don’t dream your life, but live your dream.”

Schrijf je in voor een van de cursussen!

Bekijk het aanbod

Ik & Mijn Cultuur

Ik & Mijn Cultuur

Ik & Mijn Carriere

Ik & Mijn Geluk Carriere