Ik & Mijn Carrière

Vind je het werk dat je doet eigenlijk wel leuk? Of heb je dit beroep gekozen omdat je ouders zo graag wilden dat je boekhouder, advocaat of dokter werd? Heb je ooit bewust nagedacht over wat jij wilt? In deze categorie vind je blogs over het hebben van een carrière waar je blij van wordt, het volgen van je passie en het kiezen van je eigen pad in je werkende leven.

Jouw eigen carrièrepad

Hoe kun je gelukkig zijn in een wereld die draait om succes? Welk carrièrepad wil je volgen, ongeacht wat je ouders in gedachten hebben? En hoe ga je om met prestatiedruk? In deze blogs wordt alles gedeeld met betrekking tot werk, solliciteren, carrière en meer. Je krijgt inspiratie om je eigen weg te vinden op studie- of werkgebied.

Ik & Mijn Carriere
Carriere keuzes

Schrijf je in voor een van de cursussen!

Bekijk het aanbod

Ik & Mijn Cultuur

Ik & Mijn Cultuur

Ik & Mijn Carriere

Ik & Mijn Geluk Carriere