Het succesvol en gelukkig leven creëren dat écht bij jou past

Hoe zou het zijn als je elke dag leeft volgens jouw voorwaarden? Dat je ’s ochtends met een glimlach opstaat omdat je zin hebt om de dag te beginnen? Dat je mensen om je heen hebt die je energie geven en dat je werk doet waar je al je passie en creativiteit in kwijt kunt? Ontdek welke levensdoelen in jouw hart verborgen zitten en leid het leven dat jou succesvol en gelukkig maakt.

Via coaching, workshops en online cursussen helpt Ik & Mijn Geluk jou te ontdekken welke levensdoelen in jouw hart verborgen zitten. Kies de vorm die bij jou past.

Ik & Mijn Cultuur

Ontdek jouw belangrijkste levensdoelen

Ik & Mijn Geluk werkt volgens de Big Five for Life™ coachmethode, een methode van John Strelecky: bestsellerauteur en een van de 100 meest invloedrijke personen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Het belangrijkste aandachtspunt van de Big Five for Life is het ontdekken en realiseren van jouw vijf belangrijkste (levens)doelen. Het doel? Een succesvol en gelukkig leven creëren dat écht bij jou past. Op Ik & Mijn Geluk vind je cursussen, producten en coaching waardoor jij jouw Big Five kunt ontdekken en ervaren. Kies de vorm die bij jou past!

Museumdag

Stel je voor dat elk moment van je leven werd opgenomen…

Hoe ziet jouw levensmuseum er dan uit? Deze inspirerende video geeft heel mooi de essentie weer wat de Big Five for Life inhoudt.

Het cursussen aanbod